Triplog

TripLog er en elektronisk kjørebok, for reiser både i jobbsammenheng og privat. Med hjelp av TripLog kan du på enkelt vis dokumentere de turene du kjører.

Standard kjøring- ingen knapp trykking!
TripLog tar utgangspunkt i din normale kjøreatferd; hvis du bruker bilen mer til privat kjøring enn i jobbsammenheng registrerer måleren alle kjøringer som privat uten at du trenger trykke på en eneste knapp. Alle dine kjøringer registreres dermed automatisk med tid og dato samt antall kilometer. Alt som kreves er at du ved installasjon av TripLog programmerer privat kjøring som standard. 

En knapptrykking 
Først når du viker fra det som er satt opp som standard kjøring: i dette tilfellet at du kjører på jobb kreves et knapptrykk for jobbkjøring. Dette kan gjøres når som helst under kjøringen.

Oversiktlig dokumentasjon
Når du med jevne mellomrom overflytter data fra TripLogen til en PC, og skriver informasjonen ut på din printer får du lette og oversiktlige lister over såvel jobb som private kjøringer med tid, dato og kilometer. Hvor du har vært og hva du har gjort skriver du direkte inn på PC’n før utskrift

Enkel å installere! 
TripLog er lett å montere og er dessuten diskre i sitt utseende (60x95x23 mm).du plasserer den der du selv ønsker å ha den- forslagsvis nær tenningen. Tilkoblingen til bilen skjer med fire standard ledninger. Spør oss om installasjon på deres bil. 

Komplett pakke!
TripLog- komplett med software, batteriadapter, PC-kabel, tilkoblingskabel til bilen(standard) samt bruksanvisning. Software krever PC med Windows 95, 98 eller nyere. 

 


15.11.05